Καλώς ήρθατε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα popay.gr!

Όλα για εσάς , τους αγαπημένους & το σπίτι!

Η οικογενειακή επιχείρηση "ΠΟΠΑΫ" ξεκίνησε την πορεία της το 1973. Μέχρι και σήμερα κυριαρχεί στην αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Με την πολυετή πείρα μας και μετά από σχεδόν πέντε δεκαετίες, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε διαχρονικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα brands. Διαθέτουμε στην αγορά μεγάλη ποικιλία επιλογών για εσάς και τους αγαπημένους, δημιουργώντας "μόδα" και διαχρονικό στυλ με τις προτάσεις μας.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Ελευσίνα, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 24. Συγκεντρώνει μέσα σε 150 τ.μ. χιλιάδες ιδέες για προσωπικά και επαγγελματικά δώρα, αλλά και διακοσμητικά, για να ανανεώσετε το σπίτι και τη διάθεσή σας!

Σε εμάς εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από:

  • γυναικείες και ανδρικές τσάντες,
  • δερμάτινα πορτοφόλια & αξεσουάρ,
  • γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα,
  • είδη καπνιστού και γραφείου, καθώς και
  • μοντέρνα μικροέπιπλα και μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά για κάθε χώρο!
  • τις εορταστικές περιόδους θα ενθουσιαστείτε με τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, και τις πασχαλινές λαμπάδες που καλύπτουν όλα τα γούστα!

 

Η δεύτερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, με αίσθημα ευθύνης στην ιστορία του καταστήματος, περνάει στο επόμενο βήμα και δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα. Γεμάτο με συλλογές που ανανεώνονται συνεχώς, προτάσεις και λύσεις με ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές.

Τόσο η ικανοποίηση όσο και η αφοσίωση σας είναι η επιβράβευση μας στην πολύχρονη παρουσία μας!

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί ξεχωριστές επιλογές για εσάς και τους αγαπημένους σας …!